Aanmeldformulier

Ik doe graag mee met CDA Midvoor!

Het CDA is als volkspartij een huis met vele kamers. Het is een lange traditie dat CDA’ers zich binnen de partij organiseren om zo bij te dragen aan verbinding tussen al die kamers. Het CDA is een brede volkspartij waarbij er altijd accenten naar links en rechts zijn maar de basis in het centrum ligt. Een volkspartij waar het sociale en compassievolle hart van de christendemocratie duidelijk zichtbaar is. Zoals onze zuster CDU in Duitsland zichzelf ‘Die Mitte’ noemt zet CDA Midvoor zich in voor een verbindend en toekomstgericht politiek debat binnen het CDA. CDA Midvoor wil vooruit maar is daarbij wel realistisch. We willen waken voor een teveel aan opportunisme op links of een teveel aan conservatisme en populisme op rechts.

Heb je zin om mee te doen met Midvoor maar ben je geen lid (meer) van het CDA? Word dan eerst lid. Het eerste jaar betaal je slechts 19,95. We zijn blij dat je er bent.

Aanmeldformulier


    NeeJa


    NeeJa

    Zodra wij je aanmelding binnen hebben, ontvang je van ons een mail ter bevestiging en word je op de hoogte gehouden van de voortgang van ons netwerk Midvoor.